Nå skal jeg spille lotto!

Paven er blitt ateist, det er liv på Mars og Genie har klart bronsemerkeprøven!!

Denne ettermiddagen startet lettere hektisk med innkjøp av sykkel, bestilling av rullegardiner og et forsøk på å handle noe fornuftig mat. Vel hjemme prøvde gubben den nye sykkelen midt i en relativt vellykket treningsøkt med Genie. Det som selvsagt måtte skje skjedde, Genie dreit i alt som het lydighet og begynte å jage Torben på sykkel. Etter en del att og fram og mange forsøk på å roe ned dyret ga vi opp og gikk inn.

Slik startet oppvarmingen til bronsemerkeprøven. Ikke veldig lovende og matmor var vel overbevist om at konte til høsten var tingen. På vei til bronsemerkeprøven bestemte nabo Trine seg for å bli med som publikum og sammen putret vi ut til arenaen. Vel i gang klarte de andre deltakerne seg veldig bra, både de som besto prøven og de som ikke klarte prøven visste stor iver og alt de hadde lært.

Da det endelig ble Genie sin tur, som forøvrig var sist, hadde det rukket å både regne og lyne rundt i området. Vi startet bra og fikk skryt fra dommern. Som forventet klarte vi oss bra på de 5 første øvelsene (men ikke så bra som jeg hadde håpet), men så kom de to vanskeligste. Stå-under-marsj innebærer som regel en stopp før ståen. Denne måtte matmor omtrent trylle fram med 5 magiske kommandoer før hun turte gå fra dyret, men øvelsen ble bestått. Så kom den store stygge øvelsen, 2 minutters dekk med fører synlig på 15 meters avstand. Genie lå rolig i utrolige 1 minutt og 20 sekunder (ny personlig rekord!), men da ble det for kjedelig. Med et rykk reiste hun seg og jeg skvatt skikkelig og omtrent brølte et stort «NEI!». O store glede, det funket, hun ble stående på samme plass! Ihvertfall en stund…Hun begynte sakte å bevege seg mot meg, og jeg sa en skarp «STÅ!». Dette fungerte faktisk resten av tida. Når jeg gikk mot henne begynte hun sakte å bevege seg, men en korreksjon hindret videre bevegelse. Med denne spenningsfyllte gjennomføringen klarte vi innenfor alle kunstens regler å bestå øvelsen, og Bronsemerket var i boks.

Hva kan man si?; Øvelse gjør mester, men det gjør søren meg litt flaks også.  På tide å spille Lotto folkens! 🙂

2 kommentar to “Nå skal jeg spille lotto!”

  1. Julie Says:

    Grattis =)

  2. Agnete Says:

    Gratulerer så mye!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: