Joggetur før frokost

I dag startet dagen med en ganske lang joggetur. Vi var ute i en times tid langs nidelven hvor vi koste oss med sti og gjørme. Vi dro ut rundt kl. 10 og var hjemme rundt halv 12. Den siste halvtimen ruslet vi rolig opp bakken til huset vårt. Både matmor og hund var ganske slitne og gledet seg til å komme hjem til matfatet. Genie var kjempeflink. Vi var i bånd langs nidelvpassasjen (som båndtvangen selvfølgelig tilsier), men på tur tilbake har vi en litt mer avskjermet rute hjem og her sprang hun fritt, mens mor jogget. Vi møtte noen folk her også, men Genie var uslåelig på innkalling, selv når vi møtte en annen hund, så alt gikk helt fint. Selv om lydighet ikke er all verdens morsomt, så har det tydeligvis sine fordeler 🙂

Én kommentar to “Joggetur før frokost”

  1. Tone Says:

    Åh, så spreke dere er på en søndag formiddag da? Kjempeflott! Vi skal på kurs på Øra etterpå og gleder oss til det, selv om været ikke er av det beste i dag. Bare det ikke regner sier nå jeg. Ikke bra om sola steiker heller lissom.
    Vi har også sånn side som du kan linke til om du vil. Jeg må lære meg å linke sånn jeg og, er ikke altfor ofte innom og blogger, noe jeg til stadighet får høre på trening, hehe. Blir vel bedre.
    See you!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: